De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17


Door de explosieve groei binnen de meisjes afdeling is er na de winterstop een nieuw team ontstaan, de MO11. Met deze 4 meisjesteams breidt fc Harlingen aanzienlijk uit en bied het voetbal voor meisjes in alle leeftijdscategorieën. En dus gaat fc Harlingen a.s. zaterdag niet met 3 maar met 4 meisjesteams de competitie in.

fc Harlingen MO11-1

Het nieuwe team gaat 1e klasse spelen en komt teams van SC Berlikum, FC Birdaard, Blauw Wit, Leeuwarder Zwaluwen en DFC tegen. A.s. zaterdag staat als eerst het MO11-1 team van Blauw Wit als tegenstander op het programma. De wedstrijd wordt thuis gespeeld en begint om 9 uur.

fc Harlingen MO13


Net als voor de winterstop speelt fc Harlingen MO13-1 ook nu in de 2e klasse. Ze gaan het zaterdag in Surhuisterveen opnemen tegen de MO13-1 van SJO Feanstars. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

fc Harlingen MO15

fc Harlingen MO15-1 sloot de tweede fase af met een plekje in de middenmoot. Het team is deze derde fase nagenoeg bij dezelfde teams ingedeeld als voor de winterstop. De eerste wedstrijd a.s. zaterdag wordt in en tegen St. Annaparochie MO15-1 gespeeld. De wedstrijd begint om 09.45 uur.

fc Harlingen MO17

In Sneek gaat fc Harlingen MO17-1 het opnemen tegen LSC MO17-1. De wedstrijd begint om 12 uur.


Explosieve groei bij de meisjes afdeling van fc Harlingen!

De derde fase binnen het meisjesvoetbal staat op het punt te beginnen en fc Harlingen gaat deze fase van start met een nieuw team binnen de meisjesafdeling!

Het nieuwe MO11 team bij fc Harlingen! Foto: E.c.A

Explosieve groei

De meidenafdeling groeit en bloeit al jaren bij fc Harlingen en mede door de explosieve groei bij de MO13-1 heeft coördinator van de meisjesafdeling Ingrid Hoekstra in samenwerking met de trainster en leidster van de MO13, Audrey Hiemstra, gekozen voor een nieuw team, de MO11-1. Door uit te breiden krijgen alle meisjes nog meer die aandacht die ze verdienen en kunnen ze zich ontplooien binnen het voetbal. Want wie droomt er nu niet van om hetzelfde als Jackie Groenen, Vivianne Miedema of Lieke Martens te bereiken. Trainers Saskia Helvrich-Kuper en Tjeerd van Eijck staan voor de groep en hebben er ontzettend veel zin in!

In- en doorstroommogelijkheden

Met dit nieuwe team erbij breidt fc Harlingen de meiden- en vrouwenafdeling aanzienlijk uit. Vier meisjesteams (MO11, MO13, MO15 en MO17) die moeiteloos door kunnen stromen naar de al bestaande Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ teams. De mogelijkheid om als nieuwe speelster in te stromen blijft uiteraard ook nog steeds bestaan want elk meisje verdient een kans om met veel plezier te kunnen voetballen. Meer informatie over bijvoorbeeld het vrijblijvend en gratis meetrainen en de trainingstijden is te vinden op de website www.fc-harlingen.nl.