Senioren van fc Harlingen


Nu de trainingen weer hervat zijn staan er zowel oefenwedstrijden als competitiewedstrijden op het programma bij de senioren van fc Harlingen.

In de aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie wordt er volop geoefend. fc Harlingen 2 oefende o.a. tegen de jongens van JO19-1. Foto: E.c.A

Fc Harlingen 1 heeft naast de vaste trainingen een heel oefenprogramma in het verschiet. Helaas werd afgelopen zondag vanwege de harde wind de eerste van de reeks van 4 oefenwedstrijden afgelast. Herkansing was er afgelopen donderdag bij fc Harlingen waar er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld werd tegen Oosterlittens 1. Zondag 22 januari staat de volgende oefenwedstrijd op het programma, dan komt FFS naar Harlingen. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Daarna volgt een volle trainingsweek en staat er voor volgende week zondag 29 januari Dronrijp 1 – fc Harlingen 1 als vriendschappelijke wedstrijd op de agenda.

Fc Harlingen 2 speelde al eerder een oefenwedstrijd tegen de jongens van JO19-1 en afgelopen dinsdagavond werd er vriendschappelijk gespeeld tegen AVC 2 (1-1). Voor a.s. zaterdag staat de oefenwedstrijd tegen Buitenpost 3 op het programma. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld en begint om 14.00 uur. Volgende week zondag 29 januari wordt de competitie hervat en speelt fc Harlingen 2 in en tegen FC Burgum 1.

Fc Harlingen VROUWEN 1 staan momenteel op een vierde plaats en zaterdag wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd in Menaam. Om 10.30 uur wordt er afgetrapt tegen ST. Dronrijp/Foarut VR2.


Programma:

Zaterdag 21 januari

10.30 uur St. Dronrijp/Foarut VR2 – fc Harlingen VR1

14.00 uur fc Harlingen 2 – Buitenpost 3 (oefenwedstrijd)

Zondag 22 januari

14.00 uur fc Harlingen 1 – FFS 1