Enthousiasme zet door!


Afgelopen donderdag was er weer volop bedrijvigheid  op het Oostersportpark. ’s Middags konden kinderen die geen lid zijn van een sportclub op initiatief van Jongerenwerk Harlingen sporten. De gemeente heeft gesteld dat deze kinderen niet bij verenigingen mogen meetrainen maar via de buurtsportcoaches sport krijgen aangeboden.


Aan het eind van de middag kwamen de voetballers van Zeerobben. Ook voor deze teams was het weer de eerste training na weken van verplichte rust. Ook deze kinderen maar ook de jeugdtrainers waren weer blij om te mogen trainen. Veel enthousiasme.  De huisfotograaf liep weer rond langs de velden (op gepaste afstand) om de thuisblijvers te laten zien (geen ouders immers op het complex) hoe de jeugd zich heeft vermaakt. Heerlijk om te zien. En ook deze keer gedisciplineerde kinderen en ouders. De jeugd is goed ingelicht. Volhouden nu!

Volgende week zal het weer een stuk drukker worden als de meivakantie afgelopen is. Ook dan is het zaak om te trainen volgens het corona-protocol.